Bericht van Tot de nek in de drek organisatie n.a.v. uitverkochte Mudrun

Nadat we vorig jaar de beste mudrun van Nederland werden en nog 5 andere 1ste prijzen wonnen konden we nooit vermoeden dat we eigenlijk ook een prijs moeten krijgen voor snelst uitverkochte mudrun ever!!!!!. Onvoorstelbaar…we hadden een inschatting gemaakt maar die was verre van de 55 minuten die het gisterenavond duurde om 7000!!! kaarten te verkopen. 2 x vloog de site van inschrijven.nl eruit (voor alle duidelijkheid daar schrijven jullie in en betalen jullie aan niet aan ons!!!!. Wij zijn allemaal vrijwilligers (dus geen event bureau) die dit naast ons gewone werk er “even” bij doen het zou mooi zijn dat mensen hier ook begrip en zelfs respect voor hebben! We krijgen ontzettend veel mail en fb berichten…LET OP! Mensen die een facebook bericht gestuurd hebben aub een mail sturen vanaf maandag naar inschrijven@totdenekindedrek.nl met kort je vraag of probleem. Mensen die al een mail hebben gestuurd krijgen zo snel mogelijk antwoord, maar ook dit kan een paar dagen duren. Mensen die een verkeerd shirt hebben kunnen deze op de dag zelf als je je startnummer ophaalt omruilen, mensen die een andere kleur/tijd hebben dan hun partner, vriend, schoonmoeder etc, kunnen gewoon met elkaar lopen, op de dag zelf wordt er gekeken hoe vol de startvakken zijn. Mensen die nog geen bevestiging van hun betaling hebben gehad krijgen vanzelf bericht (we kijken die ook de komende dagen na). De Belgen/duitsers die het niet lukte om te betalen hebben inmiddels al bericht gehad en zelfs ingeschreven. Mensen we hebben gisteren met 20 man klaar gezeten en de meeste inschrijvingen,betalingen etc zijn perfect verlopen… helaas kon niet iedereen op de site komen of hun betaling doen, dat is ook als U2/Coldplay of welke grote artiest kaarten in de verkoop doet en de vraag is meer dan het aanbod dan heb je de kans om geen kaart of slechts 1 kaart te bemachtigen, dat is het nadeel van het succes…..Een artiest kan dan nog 1 of 2 shows extra geven om zo iedereen te laten komen, helaas is dit bij ons niet mogelijk. Ten eerste zitten we met landeigenaren die niet op Zondag willen dat men over hun land loopt, vrijwilligers die niet op zondag willen helpen, en ons parcours leent zich helaas niet voor meer mensen. Vorig jaar hebben we nog 1000 extra plekken kunnen toevoegen maar dit gaat nu echt niet meer gebeuren. Veiligheid voor alles. Namens Steven Pig en Crew ontzettend, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in ons. De 5de editie wordt geweldig met een bijzonder jubileum shirt en medaille en een geweldig eind feest. Wat loa’j oe goan! Steven Pig loves you all!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *