Vrouwen Vrivo sterk (4 – 0)

Het doel van Vrivo was handhaven en zorgen voor klassebehoud (1e klasse) voor de vrouwenlijn van de club. Gekscherend was er wel eens iets gefluisterd over promotieklasse, maar verder dan “Top-4” werd er eigenlijk niet gedacht. Maar Vrivo doet serieus mee in de race om de titel. Natuurlijk moeten er nog veel wedstrijden worden gespeeld en één blessure kan de hele competitie voor de vrouwen verzieken. Maar afgelopen vrijdag draaide Vrivo als vanouds.

Twente-Sparta, dat gezegend is met lange mids, werd met bijna speels gemak verslagen. Ook het team uit Glanerbrug is heel ervaren, maar Vrivo wist net iets meer de juiste mix van harde aanval en tactisch spel te vinden. Daarbij kwam ook weer een heel doeltreffende opslag. Twente-Sparta had de pass vaak niet onder controle en het aantal ketsers was groot. En de directe punten, die daarmee werden verdiend, maakten het positieve verschil in de setstanden snel extra groot. En Vrivo was verdedigend ook sterk, waardoor de frustratie bij de tegenstander almaar groeide. De setstanden geven het verloop van de wedstrijd uitstekend weer: 25 – 20, 25 – 18, 25 – 11 en 25 – 14.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *