Woningen speciaal voor jongeren Twenterand

De gemeente Twenterand wil graag woningen maken in het voormalig schoolgebouw van De Sleutel in Vroomshoop, welke speciaal op jongeren zijn gericht. Aan jullie de vraag hoe jullie graag zouden willen wonen? Hoe zien de woningen er uit? Hoe groot? Wij willen dat niet vóór jullie bedenken, maar juist mét jullie. ‘Jullie’ zijn dus jongeren tot zo’n 26 jaar die op zoek zijn of binnenkort gaan naar een geschikte woning.

Samen met het stedenbouwkundig bureau SAB gaan we op zoek naar jullie wensen op het gebied van wonen en stellen we met jullie een (haalbaar) plan voor De nieuwe Sleutel samen. Daarvoor wordt een zogenaamd participatietraject voor opgestart. In drie avonden maken we samen een plan, uiteraard onder genot van een versnapering. De eerste avond is op 12 december. Doe je (en je vrienden) mee?

Meld je aan bij ‘aanmelden voor de ontwerpavonden’! We kijken uit naar je komst! En als je niet aan de avonden wilt of kunt meedoen, maar toch geïnteresseerd bent en ons wilt vertellen hoe je graag wilt wonen, dan kan je op deze website een enquête invullen.

De Sleutel

One comment on “Woningen speciaal voor jongeren Twenterand

  1. Rico schreef:

    Gewoon lekker basic met Keuken, douche en toilet. Standaard TV aansluitingen etc zodat het betaalbaar is voor de jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *