Mannenkoor Vroomshoop blijft oud papier inzamelen

De papierprijzen staan zwaar onder druk, met als gevolg dat het voor sommige verenigingen niet meer lonend is nog langer oud papier in te zamelen. De kosten (transport bijvoorbeeld) blijken vaak hoger te zijn dan de opbrengst van het oud papier. In Vroomshoop heeft dat ertoe geleid dat na de Willibrordusschool nu ook de Ouderensoos is gestopt met het inzamelen van het oud papier.

De leden van het Chr. Mannenkoor Vroomshoop blijven toch volharden en gaan stug door, in de hoop dat de papierprijzen na verloop van tijd weer zullen aantrekken.

De inwoners kunnen hun oud papier kwijt in de vaste containers op de parkeerplaats bij Expert Berkhof aan de Tonnendijk (bereikbaar tijdens winkeltijden), en op het terrein van de Larcom aan de Karel Doormanlaan tussen de studio van Delta FM en de brandweerkazerne (bereikbaar tijdens werktijden).

Daarnaast staan er iedere eerste zaterdagochtend van de maand tussen 9 en 12 uur tijdelijke containers op de parkeerplaats bij de Jumbo (Linderflier) en bij Fysio De Haere (Vogelkers). De mannen van het koor tillen dan het oud papier uit uw auto. De eerstvolgende keer is dat dus op zaterdagochtend 1 februari.

Extra service wordt verleend aan de bewoners van Flierborgh en Linderborgh. Daar haalt het mannenkoor eens per maand het oud papier op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *