Nieuwe techniek workshops met de Huisrobot Homey!

Doe mee en ga in gesprek met de huisrobot Homey (kijk op http://homey.app). Laat Homey met je stem uiteenlopende opdrachten uitvoeren (“Hey Homey, zet de tv aan!”). Gaandeweg leert de huisrobot de spreker steeds beter kennen en wordt hij steeds slimmer!

In samenwerking met Tetem organiseert de bibliotheek Twenterand deze voorjaarsvakantie een serie High Tech workshops. Kinderen van 6 tot en met 9 jaar kunnen op 21 februari in de bibliotheek in Den Ham kennis maken met de Homey robot en deze met hun stem aansturen. Daarna kunnen kinderen van 9 tot 12 jaar in de bibliotheek in Het Punt in Vroomshoop aan de slag met geprogrammeerde opdrachten maken voor deze huisrobot.

Dus op vrijdag 21 februari van 10.00 – 11.30 uur in de bibliotheek in Den Ham (6-9 jaar) en van 13.00 – 14.30 uur in de bibliotheek in Vroomshoop (9-12 jaar).

Geef je kind(eren) op voor een van de gratis workshops en laat hen deze techniek ervaren en onderzoeken. uitdagend, inspirerend en leerzaam! Aanmelden kan via www.bibliotheektwenterand/agenda of aan de balie in de bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *