Hulp aan 65+ bij invullen aangifte inkomstenbelasting 2019

ZorgSaam Twenterand biedt hulp aan 65-plussers woonachtig in de gemeente Twenterand bij het invullen van de formulieren voor de Inkomstenbelasting 2019. ZorgSaam Twenterand schakelt hiervoor geschoolde belastingconsulenten in.

Zij vullen alleen belastingformulieren in voor degene die een AOW-uitkering hebben, eventueel aangevuld met een klein pensioen; een eenvoudige aangifte dus. Zij controleren ook of u in aanmerking komt voor toeslagen.

Ook al geeft de belastingdienst aan dat u misschien geen aangifte hoeft te doen, wij adviseren u toch uw aangifte na te laten kijken. De belastingdienst kent uw aftrekposten namelijk niet! Krijgt u geen geld terug dan zijn aan die check geen kosten verbonden.

Kosten voor het invullen zijn € 22,50, contant te voldoen aan de belastingconsulent. Aan het invullen van een tweede aangifte binnen een fiscale eenheid (echtpaar, geregistreerd partnerschap) zijn geen extra kosten verbonden.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met één van de Zorginformatie•punten in de gemeente Twenterand. Bij aanmelding graag uw BSN en geboortedatum aan ons doorgeven in verband met het aanvragen van een machtiging.

De Zorginformatie•punten zijn als volgt bereikbaar:

  • Den Ham, Goosensplein 1d    tel. (0546) 481 465
  • Vriezenveen, Koningsweg 28 tel. (0546) 481 450
  • Vroomshoop, Oranjeplein 7h  tel. (0546) 481 460
  • Westerhaar, Hoofdweg 132j   tel. (0546) 481 455

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *