Digitale verspreiding van SproakSaam

Om verspreiding van het corona-virus te beperken wordt de SproakSaam maart 2020 alleen digitaal verspreid.  

SproakSaam, ons informatieblad voor senioren wordt normaliter 4x per jaar uitgebracht.  Het blad zou door vrijwillige bezorgers bezorgd worden bij alle 65-plussers in de gemeente Twenterand, Daarle en Daarlerveen. 

Helaas heeft dit jaar het coronavirus veel normale zaken veranderd. 

Wij kunnen en mogen de bezorgers en lezers niet blootstellen aan de risico’s van besmetting met het coronavirus.   Daarom hebben wij besloten om deze keer de SproakSaam niet te laten bezorgen.  Gelukkig is het blad voor veel lezers digitaal in te zien.  

De agenda in SproakSaam gaat tot medio juni.  Wij kunnen nu niet zeggen of de activiteiten na 1 juni wel of niet doorgaan, alles hangt samen met de situatie rond het coronavirus. We houden u via onze website en facebook op de hoogte.

We hopen dat deze digitale versie van het blad uiteindelijk bij de lezer terecht komt en alsnog leesplezier geeft.

Klik hier om  een kijkje te nemen in de SproakSaam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *