Schuineweg Westerhaar-Vriezenveensewijk: Denk aan de verkeersveiligheid!

Gevaarlijke situaties aan de Schuineweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk lijden misschien tot het geheel afsluiten van de Schuineweg vanaf donderdag 26 maart 2020. 

Vanwege riool- en wegwerkzaamheden aan de Hoofdweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk, gaat er veel verkeer over de Schuineweg. De Schuineweg is een éénrichtingsweg waar 30 km per uur gereden mag worden. Helaas houden niet alle gebruikers zich aan de 30 km per uur. Ook komt spookrijden voor. Dit lijdt tot gevaarlijke situaties.

Houd daarom rekening met de voorgeschreven verkeersregels. Als dat niet gebeurt, kunnen wij niet anders dan de Schuineweg vanaf donderdag 26 maart 2020 helemaal afsluiten, aldus de gemeente Twenterand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *