GBT stelt vragen over onderhoud hertenkampen

Hertenkamp Westerhaar

We hebben vandaag schriftelijke vragen gesteld over het (gebrek aan) beheer en onderhoud van de hertenkampen. Dit naar aanleiding van diverse klachten van inwoners die zich tot ons hebben gewend. Gezien het onlangs vastgestelde beleid, waar wij ook uit citeren, en de foto’s als bewijs, blijkt dat woorden mooi zijn op papier maar dan moet je het ook terugzien in de praktijk en dat is niet zo.

De gemeente Twenterand onderhoudt en beheert twee hertenkampen: in Westerhaar (bij Wollegrasstraat) en Vriezenveen (bij Schout Doddestraat, Janmanspark (Herman Jansenpark volgens redactie)). Inwoners bezoeken deze hertenkampen graag, vaak met kinderen. GBT vindt, zoals de hertenkampen er al sinds maart bij liggen, geen visitekaartje. Wij gaan er vanuit dat u aandacht besteedt aan dit onderwerp, te meer dat tot nu toe nog niet is gebeurd en omdat de hertenkampen trouwe en vaste bezoekers kent.

Hertenkamp Vriezenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *