Eetmee Twenterand gaat weer van start

Eetmee Twenterand gaat in september weer beginnen in de kernen Den Ham, Westerhaar en Vroomshoop. Bij Eetmee verzorgen vrijwilligers en professionele koks een maaltijd voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten.
Eetmee is een begrip in Twenterand en werd de afgelopen maanden zowel door de gasten als de vrijwilligers enorm gemist.
Gelukkig zijn er dankzij de versoepelde maatregelen weer mogelijkheden om voor groepen van beperkte grootte iets te organiseren en elkaar te ontmoeten. De vrijwilligers van Eetmee hebben daarom besloten om, net als andere jaren, in september aan een nieuw seizoen te beginnen. Met inachtneming van de coronamaatregelen maken de vrijwilligers er
graag weer een geslaagd samenzijn van.
Eetmee vindt in de volgende kernen en op de volgende data plaats, steeds om 17.30 (17.00 uur inloop):
Den Ham : dinsdag 8 september
Westerhaar : woensdag 9 september
Vroomshoop : maandag 21 september
Beperkt aantal plekken
Omdat de Eetmee locaties Harwig, De Klaampe en Het Punt zich dienen te houden aan de anderhalve meter regel, zijn er per Eetmee avond minder plekken beschikbaar dan men van de locaties gewend was. “Dit kan
betekenen dat er niet voor iedereen die wil komen eten een plekje is. Dat is natuurlijk heel jammer, maar we zijn blij dat we toch weer iets voor de mensen kunnen organiseren”, aldus één van de Eetmee vrijwilligers. Het advies aan de gasten is dan ook om zo spoedig mogelijk te reserveren.
Blijf thuis bij klachten en gepast betalen
Verder doen de vrijwilligers én de locaties van Eetmee het dringende verzoek aan hun gasten om alleen te komen als ze geen klachten hebben. In geval van ziekte of klachten graag de reservering voor aanvang ongedaan maken. Tot slot nog het verzoek om contant en alleen gepast te betalen.
Aanmelden
Aanmelden voor één van de Eetmee avonden kan telefonisch. Voor Den Ham kunt u bellen naar ZorgSaam Twenterand via (0546) 481 456, voor Westerhaar naar Bea Lubbelinkhof via (06) 4891 3156, en voor Vroomshoop naar Wim Haarman via (06) 4782 4873.
Voor algemene vragen over Eetmee Twenterand kunt u contact opnemen met Charon Wessels van ZorgSaam Twenterand via telefoonnummer (0546) 481456 of emailadres cwessels@zorgsaamtwenterand.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *