𝐊𝐞𝐫𝐦𝐒𝐬 𝐕𝐫𝐨𝐨𝐦𝐬𝐑𝐨𝐨𝐩

De opbouw van de kermis is in volle gang. Het zal dit jaar anders dan anders zijn vanwege het coronavirus. Maar we zijn blij dat het ons samen met het kermisbureau en de gemeente Twenterand gelukt is om de kermis op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan.

Vanaf morgen tot en met zaterdag is de kermis te bezoeken op het Oranjeplein. Morgen (woensdag) is er eveneens Euro-dag bij alle draaiende attracties. De kermis wordt dit jaar niet afgesloten met een vuurwerkshow. Verder is de kermis uitsluitend te betreden en te verlaten via de speciale in- en uitgangen. Er mogen maximaal 250 bezoekers tegelijk op het kermisterrein zijn. Dit aantal wordt continu gemonitord.

Ook op het kermisterrein gelden coronamaatregelen, zoals het houden van anderhalve meter afstand. Hier wordt op toegezien, maar wij doen ook een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Het zijn momenteel rare tijden, iedereen – ook wij – moeten ons aanpassen naar de realiteit, wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Nogmaals; het zal anders dan anders zijn. Maar we weten ook hoe blij we veel kinderen en volwassenen maken met de jaarlijkse kermis. Voor jullie hebben wij ons de afgelopen maanden ingespannen om een zeer nauwkeurig plan op te leveren, zodat de kermis door kan gaan.Nu zijn we samen aan zet: laten we de maatregelen respecteren, maak er een mooie week van en pas goed op elkaar. Dankjulliewel! Feestweek Vroomshoop | Kermisbureau Spelbrink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *