Afscheid burgemeester Van der Kolk op 16 september Vrijdag 18 september beëdiging burgemeester Broekhuizen

Op vrijdag 18 september 2020 wordt de heer mr. J.C.F. Broekhuizen beëdigd als burgemeester van de gemeente Twenterand. Dat gebeurt tijdens een buitengewone raadsvergadering die om 16.00 uur begint in het gemeentehuis in Vriezenveen. In verband met de coronamaatregelen is er helaas geen publiek toegestaan, maar de bijeenkomst is rechtstreeks te volgen via Delta TV of www.twenterand.nl/uitzendingvergaderingen.

Twee dagen voorafgaand aan deze bijeenkomst, woensdag 16 september 2020, wordt afscheid genomen van burgemeester drs. A.E.H. van der Kolk, die sinds 18 mei 2017 waarnemend burgemeester is van Twenterand. Dit gebeurt in een buitengewone raadsvergadering die om 19.30 uur begint. Ook bij deze bijeenkomst is helaas geen publiek toegestaan, maar ook dit afscheid wordt rechtstreeks uitgezonden via Delta TV of www.twenterand.nl/uitzendingvergaderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *