Colin Kok op lijst voor de Tweede Kamer verkiezingen van GroenLinks

Op 9 november is de concept kandidatenlijst bekend gemaakt van GroenLinks. Colin Kok (36), voorzitter van GroenLinks Overijssel, is door de kandidatencommissie van GroenLinks voorgedragen op plaats 37 van de conceptlijst.

De in Wierden woonachtige Colin Kok staat op plaats 37 van de concept kandidatenlijst van GroenLinks. Kok, sinds 2017 lid en sinds 2019 de voorzitter van GroenLinks Overijssel, is tevreden met zijn plek op de lijst. ’Ik ben blij dat ik een plek heb gekregen op de lijst, gezien de ervaringen die ik de afgelopen 4 jaar heb opgedaan.

Het is mijn ambitie om in de toekomst hoger op een lijst te komen, ik denk ook dat ik dat in me heb. De komende 4 jaar wil ik tijd en energie steken in mijn ontwikkeling. Het feit dat mijn talent erkent is door de kandidatencommissie is voor mij motiverend om de volgende stap te zetten.’

Kok geeft aan zich met zijn kandidatuur in te willen zetten voor een betere vertegenwoordiging van de regio Twente, MBO’ers in de Nederlandse politiek en een meer duurzame en eerlijke samenleving; ongeacht je achtergrond. Hij vindt zichzelf een Idealistisch, sociale, gedreven en verbindende kandidaat die met zijn ontwapenende houding en goede manier van vertellen een hele nieuwe groep kiezers hoopt aan te spreken.

De lijst van GroenLinks zal op maandag 30 November definitief worden vastgesteld na een online ledenreferendum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *