Nu dubbel verdienen bij aankoop energie besparende artikelen!

Dit is hèt moment om te starten met energie besparende maatregelen. Via Poen voor Groen krijg je namelijk tot € 50,- terug na de aankoop van bijvoorbeeld LED-verlichting, isolatiemateriaal of een slimme thermostaat. Naast het feit dat je de eerste € 50,- niet zelf hoeft te investeren, verlaag je per direct je energierekening. Kleine moeite, groot rendement!

Een rekenvoorbeeld


Stel, je koopt een set van 8 sfeervolle, dimbare LED-lampen voor € 48,-. Vraag je vervolgens dit bedrag terug via de Poen voor Groen actie, dan kost de aanschaf je dus feitelijk niets. De eerste € 48,- heb je hiermee al verdiend. Omdat je je 8 oude, onzuinige lampen vervangt door energie besparende LED-verlichting, bespaar je ook nog eens zo’n € 44,- op je jaarlijkse energierekening. Bovendien gaan deze LED-lampen ook nog eens 10 tot 15 jaar mee. Tel uit je winst!

Poen voor Groen

De actie “Poen voor Groen” wordt door de Stichting Duurzaam Thuis Twente georganiseerd namens zeven Twentse gemeenten, waaronder Twenterand. De campagne is erop gericht om mensen bewust maken dat energie besparen een kleine moeite is die meteen geld oplevert. Reeds 36 winkeliers ondersteunen de actie die loopt t/m 31 maart 2021. Kijk voor meer infornatie op www.poenvoorgroen.nl. 

Nathalie Thoonsen, coördinator Poen voor Groen: “Wist je dat een gemiddeld Nederlands huishouden tegenwoordig nog 11 gloeilampen en 13 halogeenlampen in huis heeft branden? Dat is best veel, als je bedenkt dat deze bijna niet meer in winkels verkrijgbaar zijn. Iedereen weet dat LED-lampen beter zijn voor het milieu en langer meegaan, maar ook dat ze duurder zijn dan gloei- of halogeenlampen. Dat kan een reden zijn waarom nog niet iedereen volledig is overgestapt op LED-verlichting.”
  


Stichting Duurzaam Thuis Twente

De actie “Poen voor Groen” wordt door de Stichting Duurzaam Thuis Twente georganiseerd namens zeven Twentse gemeenten. De campagne is erop gericht om mensen bewust maken dat energie besparen een kleine moeite is die meteen geld oplevert”, aldus Nathalie Thoonsen. Reeds 36 winkeliers ondersteunen de actie die loopt t/m 31 maart 2021.

Meedoen is heel simpel…

  1. Meld je aan op de actiewebsite PoenvoorGroen.nl
  2. Koop een energiebesparend product bij een deelnemende winkel
  3. Dien de kassabon in op de actiesite
  4. Ontvang na goedkeuring het aankoopbedrag (max. 50 euro) terug op je bankrekening

Subsidie mogelijk tot 31-3-2021 maar OP=OP.

Inwoners van de deelnemende gemeenten kunnen tot 31 maart 2021 deelnemen maar OP=OP. Iedere gemeente heeft een eigen budget. Zodra het subsidiepotje van een gemeente leeg is, stopt in die gemeente de actie. Omdat de campagne erg in trek is, adviseren we de inwoners om snel mee te doen.

Meer informatie

Op de actiewebsite is meer informatie te vinden. Ook staan hier de actievoorwaarden, de lijst met voor subsidie in aanmerking komende producten en de deelnemende partijen vermeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *