Sportstudio Twente een jaar dicht na vondst drugslab


De Sportstudio Twente dat gevestigd is aan de Afrikalaan in Vroomshoop sluit in ieder geval voor een jaar hun deuren. Dat melden ze zelf op hun Facebookpagina. Op 1 november werd in het pand alwaar ook de sportcentrum gevestigd is, een drugslab ontmanteld. Hierbij werden 6 mensen aangehouden en wordt naar hun betrokkenheid met de drugslab nog uitgezocht. De incasso’s voor de leden zal worden stopgezet. Of de sportstudio nog weer open gaat zal nog moeten blijken.
Dit meld Sportstudio Twente op hun Facebookpagina.

Er is nog geen officiële bevestiging of de sluiting door de gemeente is opgelegd. Dit is echter wel aangevraagd door enkele politieke partijen in Twenterand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *