Fotoboek van 650 jaar Vriezenveen

Vanaf woensdag in de winkel, het langverwachte fotoboek van 650 jaar Vriezenveen! “Wapperende feestvlaggen, straatversieringen, gezellige buurtborrels en grandiose evenementen op het Manitobaplein. Het 650 jarig bestaan van Vriezenveen is op grootse wijze gevierd!” Een prachtig gemaakt boek met ruim 250 pagina’s vol met foto’s. Als je aanwezig bent geweest tijdens één van de evenementen, dan is de kans groot dat je er zelf in staat. Dat zou leuk zijn toch? Misschien wel het mooiste feest ooit in Vriezenveen georganiseerd, is nu vastgelegd voor het nageslacht. Dit boek mag natuurlijk niet ontbreken op je boekenplank. Het fotoboek is vanaf woensdag voor €19,95 te koop bij alle supermarkten in Vriezenveen, bij Bruna en bij de Akker.

One comment on “Fotoboek van 650 jaar Vriezenveen

  1. Marianne Botter schreef:

    Een mooi terug kijken op 650 jaar bestaan van Vriezenveen. Past ook in mijn boekenkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *