Stichting Mensen voor Mensen schenkt € 15.000

Stichting Mensen voor Mensen zorgt dit jaar voor een goed gevuld voedselpakket voor de cliënten van de voedselbanken Bowie uit Wierden en Stichting Manna in Twenterand en ook Verjaardagsbox gemeente Tubbergen kon rekenen op een mooi bedrag.

Vrijdag 18 december brachten Hans en Magda Evers van Marquette een bezoek aan de locatie van Stichting Manna in Vroomshoop, waarbij ze aan iedere stichting een gift van 5000 euro uitreikten. Wierden werd vertegenwoordigd door Henk Weiden van voedselbank Bowie en voor Twenterand waren aanwezig burgemeester mr. J.C.F. Broekhuizen; Bert Hemmer, Rein Brandsen en Gerard Hulsegge van Stichting Manna en Miranda Kranenberg vertegenwoordigde de Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen.

Stichting Mensen voor Mensen, een groep ondernemers uit Twente, zet zich al jaren in voor stille armoede in de samenleving. Ieder jaar reikt de stichting cheques uit aan organisaties die mensen in moeilijke situaties helpen. Het geld wordt onder andere bijeen gebracht met de opbrengst van het Haringgala dat tweejaarlijks bij Heracles wordt georganiseerd. De coronacrisis gooide hier echter ook roet in het eten: dit jaar geen Haringgala en het is maar de vraag of het volgend jaar gaat lukken. Bovendien hebben veel ondernemers het moeilijk in deze crisis. Ondanks dat er geen Haringgala werd georganiseerd wil Stichting Mensen voor Mensen, de mensen in armoede niet vergeten: de stichting zorgde ervoor dat er goed gevulde voedselpakketten konden worden uitgegeven voor de kerstdagen en zorgt zo mede voor een lichtpuntje voor mensen die moeite hebben financieel het hoofd boven water te houden. De naam zegt het al: ‘Mensen voor Mensen’, een prachtig initiatief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *