Amicitia ook volgend jaar op volle sterkte

Volgend seizoen (2021-2022) blijft de trainersstaf van Amicitia volledig intact. Patrick Hage (hoofdtrainer), Rick Keus (trainer tweede team) en Gerben de Krey (assistent en trainer A-junioren) zijn allen van mening dat men nog niet heeft kunnen brengen wat ze gewild hadden.

Ook het merendeel van de spelers heeft al aangegeven volgend seizoen inzetbaar te zijn. Met de komst van enkele talentvolle jeugdspelers zijn we er van overtuigd ook het volgende seizoen op volle sterkte van start te kunnen. Door Corona kwam het seizoen 2019-2020 abrupt ten einde en ook het seizoen 2020-2021 heeft amper een start gemaakt. Inmiddels heeft de korfbalbond besloten dat ook het huidige zaalseizoen officieel ten einde is. De hoop is gevestigd op een afronding van de veldcompetitie vanaf april 2021. Zowel het bestuur, de Jeugd Technische Commissie als de Technische Commissie van Amicitia zijn blij met de toezegging van de huidige staf voor volgend seizoen. De samenwerking werd door een ieder als zeer prettig ervaren en we hopen nog lang te kunnen genieten van deze samenstelling. Amicitia is nog altijd van mening hiermee een goede stap te zetten om korfbal op hoog niveau voor de korte en lange termijn te waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *