Sportieve kans Twenterand

Aanstaande vrijdag lasergamen op het schoolplein van de #DeOaleSkoele In Vroomshoop voor jeugd uit Vroomshoop vanaf 7 jaar tot 17 jaar.I n overleg me Gemeente Twenterand maximaal 16 deelnemers. Bij veel aanmeldingen eventueel een 2e groep. Om15.00 aanwezig en van daaruit zo snel mogelijk starten (de activiteit duurt ongeveer een uur). Het terrein zal worden afgezet en ingedeeld met verstopplekken. Aanmelden via slamberink@zorgsaamtwenterand.nl: daarin naam, leeftijd, woonplaats en contactgegevens. Je mag je met meer mensen aanmelden!

Met Stichting Jongerenwerk Den Ham en Sylvia Hollander in overleg om op 5 februari Den Ham en 12 februari Vriezenveen te bedienen, op dezelfde tijdstippen. Aanmelden hiervoor kan alvast, maar houd er rekening mee dat het evenement kan worden geschrapt, maar daar gaan wij niet van uit. Locatie volgt! Corona:-Alleen deelnemers en eventuele begeleiders op het plein-Aanloop en aflooptijd zo snel mogelijk-Enige faciliteit is het toilet = deelnemers zelf water en eventuele andere benodigdheden meenemen-Registratie doormiddel van aanmelding-Volg de huidige maatregelen omtrent het in acht nemen van je gezondheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *