Fractievoorzitter ChristenUnie Twenterand vertrekt

Gerjan Smelt die vanaf 2006 fractievoorzitter is van de ChristenUnie fractie in Twenterand, verlaat de politiek een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zijn vertrek is geen politieke keuze maar een zuiver pragmatische beslissing.

Vanaf maart 2021 zal de fractie niet meer worden aangestuurd door Gerjan Smelt. Het bestuur is recent op de hoogte gebracht van het aanstaande vertrek en is naarstig op zoek naar een invulling voor het fractievoorzitterschap. Op dit moment is daarover verder nog niets te vermelden.

Het vertrek van Gerjan Smelt heeft te maken met een carriĆØrestap binnen Raab Karcher waarbij de tijdrovende werkzaamheden als fractievoorzitter niet meer past. Ook maakt Gerjan Smelt graag plaats voor nieuw talent binnen de partij wat gezien de aanstaande gemeenteraadsverkiezing een concrete invulling gaat krijgen.

Het bestuur bedankt Gerjan voor de 20 jaar die hij namens de ChristenUnie in de politiek heeft gezeten en voor het vele werk dat hij heeft verricht. Een exacte datum van afscheid is nu nog niet bekend.

Bestuur ChristenUnie Twenterand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *