Met cup cakes scoren voor een waterspraypark

Heel Holland bakt en dat gold in Vroomshoop afgelopen week ook voor Riëtte Makkinga, secretaris van het bestuur Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. De oven kon het bijna niet meer aan met de productie van meer 1400 cup cakes met verschillende smaken, die met zestallen in doosjes werden verkocht. Dat gebeurde afgelopen weekend bij Sushi Vroomshoop aan de Passage in Vroomshoop van Savannah Makkinga, die deze hartverwarmende actie sponsorde. Ook werden een aantal doosjes met cup cakes thuis bezorgd door bestuursleden van het Aquapark. Riëtte en dochter Nathalie namen het leeuwendeel van de productie en verkoop bij Sushi Vroomshoop voor hun rekening met daarbij assistentie van José en Roos, eveneens dochters van Riëtte Makkinga.

Fotograaf : Henk Prijs

De liefde voor het Aquapark ging deze keer door de maag en de opbrengst was ernaar.

Ruim € 2.500,00 stond er op zondagmiddag 21 februari al op de teller en naar verwachting gaat dit bedrag nog iets stijgen. Met deze prachtige opbrengst wordt de waterbogenrij, een van de attractieve speelvoorzieningen van het te realiseren nieuwe waterspraypark bij het Aquapark De Zandstuve grotendeels gefinancierd. Vloersprayers, waterpistolen, een totaal waterspel en andere speelvoorzieningen van dit waterspraypark moeten nog volgen. Zo krijgen de allerjongste bezoekers van het Aquapark hun eigen waterspeeltuin.

De aanleg van een waterspraypark kost in totaliteit € 64.000,00, waarvoor het stichtingsbestuur van voorzitter Herman Lutke Veldhuis c.s. al € 15.000,00 heeft gereserveerd. Dat was de meeropbrengst van de succesvol verlopen eerdere actie voor een familieglijbaan. Ondernemingen kunnen een afzonderlijk speeltoestel sponsoren en daartoe contact opnemen met secretaris Riëtte Makkinga, telefoonnummer 06-48255174. Zo kan er samen met de bewoners de actie voor het waterspraypark als spetterend sluitstuk van de upgrading van het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop gesteund worden.

Bijdragen kunnen door ondernemingen en iedereen die het Aquapark een warm hart toedraagt, worden overgemaakt op bankrekeningnummer

NL49 RABO 0317952951 ten name van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop onder vermelding van “waterspraypark”. Op de Facebookpagina van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop zijn de resultaten van de actie voor het waterspraypark op de voet te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.