Geen expositie, wel online project oorlogsjaren in Vriezenveen

In april 2020 was het 75 jaar geleden dat Vriezenveen is bevrijd. Ter gelegenheid daarvan wilden het Historisch Museum en de bibliotheek in Vriezenveen een expositie organiseren. Door corona is dit niet doorgegaan en helaas kan het ook in april 2021 niet plaats vinden.

Als alternatief heeft de werkgroep educatie van het Historisch Museum nu een onlineproject gestart. Deze heeft betrekking op de oorlogsjaren in Vriezenveen (WO2). Er zijn o.a. opdrachtkaarten te vinden die geschikt zijn voor kinderen vanaf ca.10 jaar.

Zowel scholen als andere geïnteresseerden kunnen het project bezoeken via de site van het Historisch Museum Vriezenveen-educatie-lesbrief, of via onderstaande link:

https://www.museumvriezenveen.nl/online-lesbrief-oorlogsjaren-in-vri

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.