De Twentse Snaaitocht brengt coronaproof vermaak vanaf de paasdagen

Geniet met puzzeltocht én couverts van de unieke samenwerking tussen activiteitencentrum Het Punt, Twents Steakhouse Noabers, Kulturhuus ’t Trefpunt en Tante Stoof.

VROOMSHOOP – ’t Trefpunt, Tante Stoof, Het Punt en Steakhouse Noabers slaan handen ineen en bieden met hun unieke samenwerking een heerlijk, coronaproof vermaak startend vanaf de paasdagen. Vanaf eerste én tweede paasdag geniet je vanuit de auto tijdens een puzzeltocht van de prachtige Twentse wegen én word je verrast met een complete brunch of diner tijdens vier stops. Tijdens elke stop serveren vier Twentse restaurants/Grand Cafés overheerlijke gerechten, die men lekker vanuit de auto kan nuttigen. Duur van de route is afhankelijk van hoe snel men rijdt, maar de tocht zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Deelnemers kiezen uit een brunchtocht die vanaf 10.00 uur aanvangt of een dinertocht die vanaf 12.00 begint.

Overheerlijk menu

De Snaaitocht gaat vanaf Het Punt te Vroomshoop van start. Vervolgens gaat de tocht door naar Noabers te Hellendoorn, Kulturhuus ’t Trefpunt te Daarlerveen en als eindpunt doen de deelnemers Restaurant Tante Stoof in Hellendoorn aan. Bij elke stop ontvangen deelnemers een heerlijke couvert om de vingers bij af te likken. Onder andere een broodje pulled pork, mosterdsoepje met serranoham en een op de Ofyr bereid kipspiesje met ui, paprika en champignons behoren tot het menu, waarbij ook rekening wordt gehouden met een menu voor kinderen. Er kan voor zowel de brunch- als de dinertocht worden gestart vanaf verschillende tijdsloten, zie www.snaaitocht.nl. De kaartverkoop eindigt 31 maart. Al meer dan de helft van de kaarten is verkocht en voor alle tochten geldt: vol=vol.

Inclusief goodiebag

Bij de start van de Twentse Snaaitocht ontvangen deelnemers per auto een goed gevulde goodiebag met natuurlijk de route-/opdrachtkaarten en de vouchers voor alle couverts, maar ook met een kleine versnapering en diverse kortings- en tegoedbonnen van restaurants/Grand Cafés. “Loat ’t oe smaken!”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *