Geen zomerfeest in De Pollen / West – Geesteren

Helaas hebben we moeten besluiten dat er in 2021 geen Zomerfeest in de De Pollen / West Geesteren zal plaatsvinden. We zijn van mening dat wij als bestuur mede verantwoordelijk zijn voor het welzijn en de gezondheid van de mensen in De Pollen / West Geesteren en onze bezoekers uit de hele regio. Onze definitie van het Zomerfeest is dat dit een feest moet zijn waar iedereen ongestoord, gezond en zonder zorgen en enige beperking naar toe moet kunnen gaan. Van de kleinste jeugd tot de oudste garde. De veiligheid en gezondheid van onze vrijwilligers, sponsoren en bezoekers staat voorop en heeft ons doen besluiten dat er maar 1 goede keuze is en dat is een daverend feest houden in 2022, of wellicht een feestje aan het einde van het jaar. Mede door de voorbereidingstijd die nodig is om ons feest neer te zetten en niet wetend aan welke regels evenementen zich moeten houden is besloten deze keuze te maken…

Als we feest geven, willen we het ook goed doen!-

Bestuur Zomerfeest De Pollen / West – Geesteren-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *