Raadsdebatten Twenterand op 18 en 19 mei

Op 18 en 19 mei staan de raadsdebatten van de gemeenteraad gepland. Deze vinden plaats in het gemeentehuis in Vriezenveen en beginnen direct na de extra raadsvergadering die op 18 mei om 19.30 uur staat gepland. Agendapunten die op 18 mei niet voor 23.00 uur afgerond kunnen worden, worden behandeld op 19 mei 2021 (vanaf 19.30 uur). In verband met de maatregelen rondom de corona crisis vinden deze raadsdebatten plaats zonder publiek.  

Agenda, stukken bekijken of inspreken 

De agenda en bijbehorende documenten vindt u op deze website onder Bestuur & Organisatie – Gemeenteraad – Vergaderingen. Ook kunt u de stukken bekijken in het gemeentehuis.

Als u als belanghebbende bij een agendapunt wilt inspreken, dan bent u daarvoor van harte welkom. U kunt hiervoor tot uiterlijk 18 mei 12.00 uur contact opnemen met de griffie via griffie@twenterand.nl

Uitzending via tv en internet 

Delta TV zendt de raadsvergadering live uit. U kunt deze ook volgen via www.twenterand.nl/uitzendingvergaderingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *