Woning in Vriezenveen gesloten vanwege drugshandel

Op woensdag 26 mei is op last van burgemeester Broekhuizen een woning aan Laan 40-45 in Vriezenveen voor een periode van zes maanden gesloten. Reden hiervoor is dat er sprake was van handel in harddrugs in/vanuit de woning.

De gemeente Twenterand treedt in samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie streng op tegen drugshandel, omdat handel in en het gebruik van drugs de veiligheid, gezondheid en het woon- en leefklimaat ernstig aantasten.

Bovengenoemde partijen blijven zich volop inzetten om drugshandel en drugsoverlast te bestrijden. Het moet volgens burgemeester Broekhuizen heel duidelijk zijn dat de productie van en handel in drugs absoluut niet getolereerd wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *