SKATETIJD! Vriendjes- en vriendinnetjesweek

In de week van 7 juni tot en met 11 juni wordt de SKATETIJD! vriendjes- en vriendinnetjesweek georganiseerd op een aantal skeelerbanen in Twente. Pupillen kunnen in die periode tijdens hun eigen skeelertraining vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen, die mee mogen doen. Meedoen is gratis, je moet je alleen even aanmelden via https://bctwente.nl/skatetijd

Het is heel leuk om een keer allerlei trainingsonderdelen mee te maken: diep zitten, rollen op één been of twee benen, valtechniek en hoe je weer op staat, olifantsoren en beentje over voor de betere skeeleraars en natuurlijk nog heel veel meer. Wedden dat je het leuk vindt?

Deze activiteit wordt georganiseerd door de gezamenlijke skeelerverenigingen die onder het motto SKATETIJD! samenwerken met als doel om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de mooie skeelersport. De clubs die meedoen zijn:

  • IJSCH uit Haaksbergen
  • CSV uit Vriezenveen
  • WIJC  uit Wierden
  • BSS uit Borne
  • OIJC uit Oldenzaal
  • HIJC uit Hengelo
  • SIJE uit Enschede
  • SCO uit Ootmarsum
  • IJsclub Losser uit Losser
  • Ijsvogels uit Denekamp

Er is dus altijd wel een club in de buurt waar je kan skeeleren.

Dit bijzondere initiatief wordt ondersteund door de KNSB. Hoewel skeeleren vaak wordt gezien als individuele sport is het eigenlijk een teamsport, want samen trainen maakt je sterker en is veel leuker en deze gelegenheid krijg je bij een vereniging. Daarnaast kent een vereniging veel gezelligheid en kun je misschien wel doorgroeien tot de top.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *