SMVT en De Vriezenhof weten wat ze aan elkaar hebben!

Al 35 jaar werken de Stichting Maaltijdvoorziening Twenterand en Stichting de Vriezenhof uit Vriezenveen tot volle tevredenheid samen om dagelijks, 7 dagen per week, kwetsbare ouderen in Vriezenveen e.o. van een door de Vriezenhof bereide warme maaltijd te voorzien. En in al die jaren is er nooit sprake geweest van een contract. Een man, een man, een woord, een woord. Dat was zo en dat blijft zo. Toch leek het beide partijen verstandig om een aantal afspraken ook schriftelijk vast te leggen. En dus werd op donderdag 3 juni een samenwerkingsovereenkomst ondertekend door v.l.n.r. de heren Wout Oldhoff (bestuurder de Vriezenhof), Joost van de Wiel (voorzitter SMVT) en Bertus Botter (penningmeester SMVT). Beide partijen hopen hun samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

88

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *