Runforkika@home in Vriezenveen

Update runforkika@home te Vriezenveen voor aanstaande zaterdag 💜🧡:De vooruitzichten voor zaterdag lijken goed met 21graden, een zacht NW briesje en grote groene parasols boven het grootste deel van het parcours 😃.14:30 de geplande start, waar ieder op zijn/haar eigen tempo de gewenste afstand loopt (en houd zelf ook de RIVM richtlijnen in acht).Ca. 16 lopers hebben zich reeds gemeld voor de verschillende afstanden en er kunnen er nog wel een paar bij 🏃‍♀️🏃 (stuur bij voorkeur ff een PB, maar zonder ben je ook welkom). Neem wat supporters mee, dat doet de runners altijd goed! Water wordt per ronde klaar gezet en sportdrank/water/fruit is er voor na de finish.

Trek even ‘iets oranjes aan’, wat ons aan🧡 KiKa verbindt 🧡 (maar voor deze keer ook verward mag worden met ons oranje ⚽️).We hopen er samen weer een mooie 3e editie van te maken. Deelnamekosten zijn er niet. Wel graag een vrije gift in de KiKa collectebus! (opbrengst gaat volledig naar KiKa uiteraard)

Doneren kan ook eenvoudig via de link:https://www.runforkikamarathon.nl/jos-evers-berlijn-2021#runforkika#kikaRun for KiKa#runforfun#training#hardlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *