Opening nieuwe beachvolleybalvelden sportpark ‘Het Midden’

Op 28 juni heeft wethouders Paters de nieuwe beachvolleybalvelden op sportpark ‘Het Midden’ geopend. De velden zijn niet alleen bestemd voor de leden van volleybalvereniging Vrivo maar voor iedereen die graag een balletje wil slaan. “Als college van B&W zijn we trots op dit initiatief vanuit volleybalvereniging Vrivo om deze beachvolleybalvelden te realiseren”, zegt wethouder Paters met onder andere sport in portefeuille. We hebben een kernbudget beschikbaar gesteld om de leefbaarheid in de kernen te verbeteren en de aanleg van deze beachvolleybalvelden is daar een prachtig voorbeeld van”, aldus een tevreden wethouder.

Op het terrein bij korfbalvereniging Amicitia in Vriezenveen is de afgelopen weken druk gewerkt. De vrijwilligers van volleybalvereniging Vrivo hebben de twee mooie ruime beachvolleybalvelden aangelegd. Daarnaast biedt het nieuwe terras de mogelijkheid om lekker even te zitten en te kijken naar de wedstrijden. En een ideale plek, want tot laat in de avond liggen de velden in de zon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *