Voorlichtingsmiddag Taalvrijwilliger

In Nederland hebben veel mensen moeite met lezen, schrijven en digitale vaardigheden. Vanuit het Taalpunt Twenterand zijn we op zoek naar (digi)Taalvrijwilligers.

Samen staan we sterk!
Om duizenden volwassenen te helpen beter te lezen, schrijven, spreken en luisteren hebben we jou als vrijwilliger nodig. Als vrijwilliger kan je hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Het is een unieke, leerzame ervaring waarmee je het verschil in iemands leven kunt maken. Geef je op voor een gratis training en ga aan de slag als (digi)taalvrijwilliger. Ook als je geen ervaring hebt in het onderwijs.

Voorlichting
Lijkt het je leuk om (digi)taalvrijwilliger te worden? Kom dan naar de voorlichting op 7 september 2021 in de bibliotheek in Vriezenveen. We starten om 13.30 uur en zullen om uiterlijk 15.00 uur afronden. Na de voorlichting kun je beslissen of je de training wilt volgen en aan de slag wilt met onze cursisten.

Wil je meer informatie of je direct opgeven voor de voorlichting? Stuur dan een mail naar Dianne Spaan-Companje, Taalpuntcoördinator Twenterand: d.spaan@bibliotheektwenterand.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.