Rondje Twenterand met de zaak

Ondernemer of bestuurder in Twenterand én in het bezit van een wielrenner? Schrijf je dan in voor het eerste ‘Rondje met de Zaak’! We gaan een gezellig rondje wielrennen door en in de omgeving van Twenterand. Het gaat niet om de snelheid, wél om het kennismaken met elkaar en natuurlijk de gezelligheid tijdens en na afloop van de rit. Het ‘Rondje met de zaak’ is een initiatief van onze (nieuwe) burgemeester Hans Broekhuizen en Ondernemershuis Twenterand. De route wordt uitgezet door Wielerclub Twenterand.

Uiteraard fietst onze burgemeester zelf ook mee. We verzamelen op zaterdag 28 augustus vanaf 9.30 uur bij Löwik Wonen & Slapen waar we door Gerben Lowik worden ontvangen voor een kop koffie, om 10.00 uur is het koers. Halverwege stoppen we bij een mooie plek in de omgeving voor een drankje, daarna vervolgen we de tocht naar de finish bij Lowik waar we aanschuiven voor een gezellig hapje en drankje. Geef je op door een mail te sturen naar rik@ondernemershuistwenterand.nl, er zijn geen kosten aan verbonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.