ZorgSaam gaat ook deze zomer ‘On Tour’

ZorgSaam Twenterand wil de inwoners van Twenterand ook deze zomer iets extra’s bieden. Met ‘On Tour’ trekt het team van ZorgSaam Twenterand onder andere in augustus de wijken in en heeft verschillende sport, spel, muziek en theateractiviteiten op de planning staan.

Impacter beweegt

We beginnen met Impacter Beweegt. In samenwerking met Impacter Twenterand, onder begeleiding van Stef Lamberink organiseert On Tour op woensdag 11 augustus een bootcamp voor alle sportieve jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Wil je meer informatie over de bootcamp óf wil je je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar Laureen Velnaar: 06 57 45 11 24. Locatie: IJsbaan Vroomshoop, tijdstip: 15:00 – 17:00 uur.

Buurtactiviteit Kruidenlaan Vroomshoop

Op donderdag 12 augustus is On Tour te vinden in de Kruidenlaan in Vroomshoop! Tijdens deze middag hebben wij sport, spel en muziekactiviteiten georganiseerd. Zo kun je springen op het springkussen, bal en andere sportieve spelletjes doen, zijn de verhalenvertellers van de Bibliotheek Twenterand aanwezig en is er een Cajonworkshop verzorgd door Roy Hendriks van Muziekvereniging SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk. Deelname is gratis en aanmelden is niet verplicht. Locatie: Kruidenlaan Vroomshoop, tijdstip: 13:30 – 16:30 uur.

Buurtactiviteit Speelweide Asterstraat Westerhaar

Op vrijdag 13 augustus is ZorgSaam On Tour te vinden bij de Speelweide Asterstraat in Westerhaar. Tijdens deze middag hebben wij sport, spel, muziek en theater op de agenda staan! Zo kun je ook hier springen op het springkussen, bal en andere sportieve spelletjes doen, is er een poppenvoorstelling ‘Paniek op de boerderij’ verzorgd door IN-TENZ en is er een Cajonworkshop begeleid door verzorgd door Roy Hendriks van Muziekvereniging SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk. Deelname is gratis en aanmelden is niet verplicht. Locatie: speelweide Asterstraat Westerhaar, tijdstip 13:30 – 16:30 uur.

Buurtactiviteit Grasveld Regenboogschool Vriezenveen

Op maandag 16 augustus is On Tour te vinden op het grasveld bij de Regenboogschool in Vriezenveen. Tijdens deze ochtend staat er een theaterworkshop op het programma verzorgd door IN-TENZ. De workshop is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Tijdens de workshop leren zij alles over zang, dans en theater. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Aanmelden kan bij Laureen Velnaar, stuur een berichtje naar: 06 57 45 11 24. Locatie: grasveld Regenboogschool Vriezenveen, tijdstip: 09:30 – 12:30 uur.

Zomermuziekdag van Popschool Twenterand

Op donderdag 19 augustus organiseert Popschool Twenterand in samenwerking met ZorgSaam On Tour de ZOMERMUZIEKDAG om de zomervakantie met een knaller af te sluiten. Het wordt een dag vol muzikale activiteiten voor alle leeftijden. En iedereen die erbij is zal merken dat muziek iets is wat bij alle mensen, jong & oud, gewoon in het lijf zit. Locatie: oude bibliotheek (Vredesplein) Vroomshoop, tijdstip: 10:00 – 16:00 uur. Voor meer informatie over deze muzikale dag, ga naar www.popschooltwenterand.nl

Buurtactiviteit Den Ham

Op vrijdag 20 augustus zijn we met ZorgSaam On Tour te vinden op het grasveld Zomerweg Den Ham. Van 13:30 – 16:30 uur hebben wij diverse sport en spel activiteiten met onder andere bubbelvoetbal op de agenda staan! Bubbelvoetbal is een spel dat je als team tegen elkaar speelt. De bal zit als een donut om je heen dus je bent goed beschermd. Iedereen kan tijdens het spelen tegen elkaar opbotsen en stuiteren. Dat belooft een hilarische en actieve middag te worden. Daarnaast zijn er ook nog andere sport en spel activiteiten aanwezig. Deelname is gratis en aanmelden is niet verplicht.Locatie: Grasveld Zomerweg Den Ham, tijdstip: 13:30 – 16:30 uur.

Meidenmiddag

Op zaterdag 21 augustus organiseert ZorgSaam On Tour in samenwerking met Impacter Twenterand een meidenmiddag in Het Front, Vroomshoop. In samenwerking met YourHairline en Massage Vriezenveen ervaar en leer je deze middag alles over haarstyling, nagels, make-up en massage. We sluiten de dag af met een leuke fotoshoot!

Deelname is gratis en aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via jongerenwerker & Impacter coach Laureen Velnaar, bel of stuur een berichtje naar: 06 57 45 11 24! Tot zaterdag 21 augustus op onze gezellige meidenmiddag! Locatie: Het Front Vroomshoop, tijdstip: 14:00 – 17:00 uur.

Fotowedstrijd ‘Internationale Dag van de Fotografie’

Donderdag 19 augustus is het de Internationale Dag van de Fotografie! Pak je camera er maar vast bij want ZorgSaam On Tour heeft een te gekke fotowedstrijd. Of je nu jong of oud bent, beginnend of gevorderd fotograaf, iedereen uit Twenterand wordt uitgedaagd om zijn of haar favoriete plekje in Twenterand te fotograferen! Doe mee en win jouw foto op canvas!

Hoe doe je mee? Stel je lens vast scherp want het is heel simpel:

De winactie loopt van 2 tot en met 16 augustus! Op donderdag 19 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar krijgt zijn of haar foto op canvas afgedrukt. Wij wensen iedereen succes en heel veel plezier met het vastleggen van jullie favoriete plek in Twenterand. Wil je meer weten over de activiteiten deze zomer van ZorgSaam On Tour of alvast de activiteiten in september bekijken? Ga dan naar www.zorgsaamtwenterand.nl/ontour. Voor vragen of meer informatie bel naar: (0546) 481 456 of stuur een e-mail naar contact@zorgsaamtwenterand.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.