Werkzaamheden aan de Stobbelaan en Oranjeplein Vroomshoop

Na de bouwvakvakantie in week 33 starten de werkzaamheden van het project “Stobbelaan zuidelijk deel Oranjeplein”. Op maandag 16 augustus 2021 wordt er gestart. Dit betekent dat vanaf maandag 16 augustus de wegen en diverse parkeerplaatsen niet meer beschikbaar zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma HD infratechniek uit Staphorst. 

De werkzaamheden worden onderverdeeld in drie fases. Deze werkzaamheden totaal (fase 1 t/m 3) duren acht tot tien weken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en onvoorziene omstandigheden kan het langer duren dan gepland.

In de Stobbelaan worden de bestaande klinkers en trottoirs verwijderd en opnieuw aangebracht. De werkzaamheden sluiten aan bij de vorige werkzaamheden die eind 2019 werden uitgevoerd door Reko Raalte B.V.

In de bouwstraat van het Oranjeplein wordt het asfalt verwijderd en vervangen door nieuwe gebakken klinkers. Ook worden trottoirs, trottoirbanden en verlichting aangebracht. 

In onderstaande bijlage vindt u een tekening met hierop het gehele plan met bijbehorende fases. Ook kunt u op de tekening zien hoe het één en ander gaat worden. De nieuwbouwwoningen krijgen ieder een inrit van standaard vier meter.
 

Tijdens de werkzaamheden zijn diverse parkeerplaatsen niet beschikbaar om te parkeren. Ook zal het niet mogelijk zijn om met de auto de woningen te bereiken. Voor de aan- en afvoer heeft de aannemer veel ruimte nodig in de nabijheid van het werkvak. Daarom wordt u verzocht om de auto op voldoende afstand van het werkvak te parkeren. Nabij de Stobbelaan is voldoende parkeergelegenheid. 

Voor vragen over het plan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Peter Linthorst van de gemeente Twenterand. Hij is te bereiken per e-mail: p.linthorst@twenterand.nl of per telefoon: 06 – 1132 6388.

Vanaf week 33 kunt u voor vragen over het werk en/of uitvoering contact opnemen met de uitvoerder van de HD Infratechniek de heer Ronald Lier. Hij is te bereiken per mail: info@hdinfratechniek.nl of per telefoon: 06 – 2488 1689.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.