‘De Regge kronkelt weer’ in Vriezenveen

Maandagmiddag 20 september organiseren de vrijwilligers van de commissie Welzijn ouderen Vriezenveen van ZorgSaam Twenterand een bijzondere middag met als thema ‘De Regge kronkelt weer”.

De Regge Kronkelt Weer

De presentatie van de film ‘De Regge kronkelt weer’ is in handen van Ella Roelfs. Na een kop koffie als welkomstdrank en ontvangst van een bingokaart laat Roelfs zien hoe mooi de wereld is. En om die schoonheid te ontdekken hoef je echt niet ver van huis, want die wereld is vlak om de hoek,… in het groene hart van Salland. Roelfs weet er alles van, want ze struint er vaak door de natuur.

Haar film zorgde in de regio voor menig volle zaal en de 20e komt ze naar Vriezenveen. Dit én een hoog waarderingsniveau van de bezoekers stimuleren haar om de video- en fotocamera steeds weer ter hand te nemen.

Waar, wanneer, hoe laat?

De presentatie van ‘De Regge kronkelt weer’ vindt plaats in CCK2 aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de presentatie start om 14.00 uur.

Deze middag zal worden afgesloten met een bingo. Toegang is € 5, inclusief een bingokaart en twee consumpties. Iedereen is welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *