Sportcarrousel komt 23 september naar Vriezenveen

Van 10 tot en met 12 juni 2022 organiseren de 14 Twentse gemeenten de Special Olympics Nationale Spelen. Om dit grootse landelijke evenement de promoten rijdt de komende tijd ‘iedereen-Actief-On-Tour-bus’, ook wel Sportcarrousel genoemd, langs de 14 Twentse gemeenten. De Sportcarrousel is voor iedereen die belangstelling heeft om te gaan bewegen en/of kennis wil maken met aangepaste sport- en beweegactiviteiten. Of je nu jong of oud bent, wel of geen beperking of chronische aandoening hebt, iedereen is welkom.

De ‘Iedereen-Actief-On tour-bus’ ofwel Sportcarrousel rijdt met een volgepakte aanhanger met sportattributen langs de 14 Twentse gemeenten. Door diverse sport en beweegactiviteiten aan te bieden voor en met verschillende doelgroepen, is het doel om meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en elkaar te ontmoeten, met en zonder een beperking. Sporten en bewegen is niet alleen gezond maar ook hartstikke leuk, waarbij de bewustwording van het leven met een beperking centraal staat.

Feestelijke dag

Combinatiefunctionaris Stef Lamberink van de gemeente Twenterand biedt verschillende beweeg- en sportactiviteiten aan. Naast dat gastheer Dos’37 samen met DETO G-voetbal aanbieden, biedt Amicitia G-korfbal aan en introduceren ze in samenwerking met Oldstars Twenterand Walking Korfbal. Het belooft een feestelijke dag te worden waarbij belangstellenden worden uitgenodigd om kennis te maken aangepaste sport- en beweegactiviteiten.

Meedoen? Geef je snel op!

Wil je meedoen? Iedereen is van harte welkom op donderdag 23 september van 12:00 tot 15:00 uur bij DOS’37 in Vriezenveen. Opgeven voor 21 september via slamberink@zorgsaamtwenterand.nl of telefonisch via 0546-481456 en vraag naar Stef Lamberink. De organisatie houdt rekening met de actuele coronaregels.

Spelbegeleiders gezocht!

Voor deze dag is de organisatie opzoek naar spelbegeleiders die het leuk vinden om een sportactiviteiten te begeleiden. Je krijgt van ten voren een uitgebreide uitleg. Wil je bijdrage aan een feestelijke sportdag, dan wil Stef Lamberink graag in contact met je komen.

PS. Mochten er sportaanbieders deze dag een sport- of bewegingsvorm willen aanbieden, hartstikke leuk! Stef Lamberink wil graag met je in contact komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *