Tennisvereniging De Bosbaan organiseert schooltennistoernooi

Op woensdag 13 oktober organiseert tennisvereniging De Bosbaan op haar park in Vroomshoop het schooltennistoernooi. Dit toernooi is zowel voor onervaren als ervaren jeugdspelers die een leuke tennismiddag willen meemaken!

Created with RNI Films app

Voor de kinderen die reeds lid zijn de Bosbaan geldt dat zij deze dag een vriendje of een vriendinnetje mee mogen nemen. De kinderen dienen in sportkleding te komen. De vereniging zorgt voor tennisrackets en tennisballen.

Maak kennis met jeugdtennis

Sporten draagt niet alleen bij aan een gezond(er) leven, maar ook aan plezier en de nodige afleiding. Sport zorgt eveneens voor weerbaarheid en vitaliteit. Daarom krijgen kinderen t/m 12 jaar drie gratis tennislessen om kennis te maken met de geweldige sport. De lessen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag. Groep 3 t/m 5 van 16.00 tot 17.00 en groep 6 t/m 8 van 17.00 tot 18.00

De gratis lessen zullen worden afgesloten met het schooltennistoernooi, dit vindt plaats op woensdag 13 oktober van 16.00 tot 18.00 na de drie gratis tennislessen die op 22 en 29 september en 6 oktober worden gegeven. Het toernooi en de lessen zijn voor de groepen 3 t/m 8.

Nieuwe leden van TV de Bosbaan kunnen zich voor 20 september aanmelden door te appen naar Wim Goos op 06 516 464 91 óf te mailen naar wimgoos@telfort.nl

Bestaande leden van TV de Bosbaan kunnen app dan naar hoofdtrainer Pim Heinhuis op 06 271 666 80 Vergeet niet je naam, groep, e-mailadres en 06 nummer door te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *