Nieuwe technieken leren bij de bibliotheek

Elke 1e maandagmiddag van de maand kun je nieuwe technieken ontdekken bij de bibliotheek in Vriezenveen. Maandag 4 oktober kunnen kinderen zichzelf uitdagen door te experimenteren met zonne-energie. Bouw een zonnecel met losse elektronica onderdelen en stuur daarmee een propeller aan. Wie doet er mee en haalt beweging uit de zonnestralen? Deelname is gratis, wel even opgeven via de website: https://www.bibliotheektwenterand.nl/agenda/92-workshop-zonnecellen-vanaf-9-jaar

Datum: Maandag 4 oktober

Activiteit: Zonnecellen maken                  

Tijden: 15.30 – 17.00           

Toegangsprijs: Gratis wel even aanmelden        

Locatie: Bibliotheek Vriezenveen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *