Armoedebestrijding en jeugdzorg  in Twenterand dicht bij elkaar

Bij de armoedebestrijding en jeugdzorg  in Twenterand zijn een aantal vrijwilligersorganisaties betrokken. Om hun activiteiten te stroomlijnen en om beter te kunnen samenwerken hebben  inmiddels een aantal organisaties elkaar opgezocht en huren ze gezamenlijk ruimte in de oude basisschool “De Linde” in Vroomshoop.

Dat zijn Stichting BOOT, dat hulp biedt bij het voorkomen en beheren van schulden, de stichting Leergeld Twenterand, voor kinderen een financieel steuntje in de rug om mee te kunnen doen met leeftijdsgenootjes, Waypoint dat met een aantal projecten het ontstaan, de instandhouding en het terugkeren van verslaving wil voorkomen, en stichting Manna met Family Care, Fashion en Happy Kids. Dicht bij elkaar dus om hun doelgroepen zo goed mogelijk te helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *