De Toekomst van het Spoor in Oost-Nederland

Het bestuur van reizigersvereniging ALMA (Almelo-Mariënberg) nodigt u uit voor de jaarlijkse algemene (leden)vergadering. Belangstellenden en geïnteresseerden in de ontwikkelingen van de spoorlijn Almelo-Hardenberg en de toekomst van het spoor in Oost-Nederland zijn van harte welkom!

Datum: dinsdag 5 oktober 2021Plaats: Kerkelijk Centrum Irene, Julianastraat 27, 7681 AL Vroomshoop Aanvang: 19:30. Inloop vanaf 19:00. gratis toegang. De zaal ligt op 560 m. van Station Vroomshoop, ongeveer 6 min. lopen. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte.

Na het korte huishoudelijk gedeelte zal onze voorzitter Chris de Goede een presentatie verzorgen over “De Toekomst van het Spoor in Oost-Nederland “. Hij zal als try-out een nieuw plan ter bespreking presenteren. Het gaat over de inzet van onze Reizigersvereniging ALMA voor een serieuze verbetering van de bereikbaarheid van de Veenstreek, met name voor de plaatsen Vroomshoop, Vriezenveen en Daarlerveen. We stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en gaan graag met u in gesprek over het spoor en overige OV in het “Veenstreek” gebied. Aanmelden vooraf is niet verplicht. We zouden het wel plezierig vinden als u een (reactie )berichtje stuurt als u van plan bent te komen. Samen naar een bereikbare en leefbare regio! Reizigersvereniging ALMA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *