Scholentoernooi met volleybalvereniging Vrivo

Het jaarlijkse scholentoernooi van de volleybalvereniging Vrivo komt eraan! De Vrivo-organisatie is blij mee te kunnen delen dat het toernooi dit jaar opnieuw mag doorgaan als Fysio Twenterand Scholentoernooi. Heel fijn dat Fysio Twenterand Vrivo zo’n warm hart toedraagt en samen met de vereniging dit leuke sportevenement wil neerzetten.

Anders dit jaar is dat het toernooi plaatsvindt in de herfstvakantie i.p.v. de voorjaarsvakantie i.v.m. Covid-19.

Het volleybaltoernooi is voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 die het leuk vinden om samen te bewegen en te volleyballen. Je mag natuurlijk ook meedoen als je het nog niet zo goed kunt! En we kijken natuurlijk welk niveau volleybal bij jouw leeftijd past. Het toernooi is op woensdag 20 oktober 2021 vanaf 09.00 uur in de Stamper, Schout Doddestraat 11a in Vriezenveen.

Willen jullie de winnaars worden van het Fysio Twenterand Scholentoernooi 2021?
Geef jullie team dan nu snel op!!

Je kunt je opgeven via het formulier dat je van school hebt gekregen of via het formulier dat je hier kunt downloaden.

Aanmeldingsformulier Krokustoernooi 2021 Groep 3 en 4
Aanmeldingsformulier Krokustoernooi 2021 Groep 5 en 6
Aanmeldingsformulier Krokustoernooi 2021 Groep 7 en 8

Er vallen natuurlijk prijzen te winnen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *