Flessen voor Leergeld Twenterand

Supermarkt Coop, de Koele Vroomshoop, heeft samen met stichting Leergeld Twenterand een actie opgezet waarbij het statiegeld op ingeleverde flessen ten goede komt aan kinderen uit  Twenterand. Een sympathieke actie, per fles niet veel maar vele kleintjes maken één grote.

Leergeld Twenterand helpt kinderen uit Twenterand die om financiële redenen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.  Daarbij gaat het om muzieklessen, zwemlessen, meedoen met een sportvereniging, schoolreisjes, een fiets om naar school te kunnen, een computer voor huiswerk, etc. “Alle kinderen moeten meedoen” is de slogan van Leergeld Twenterand. Vorig jaar heeft Leergeld Twenterand circa 100 kinderen op die manier kunnen helpen.

Stichting Leergeld Twenterand is blij met de  statiegeldactie van de Coop Vroomshoop. Het helpt de kinderen in Twenterand. Iedereen kan meedoen door de statiegeldbon die u ontvangt, via de Coop te doneren aan de stichting Leergeld Twenterand. De Coop zal het bedrag dat opgehaald wordt verdubbelen voordat het aan de stichting wordt overhandigd. De actie start op 1 oktober en loopt tot en met 31 december  van dit jaar. Op de foto ziet u van links naar rechts: Daphne Smit van de Coop, en Mariëlle Harms en Jan Voorbergen, beiden van stichting Leergeld Twenterand.

Behalve het doneren van statiegeld bonnen kunt u uiteraard nog meer doen. Kijk bijvoorbeeld eens op https://www.leergeld.nl/twenterand over hoe we werken en hoe u ons verder kunt steunen.  En heeft u zelf een hulpvraag, schroom dan niet om even te bellen naar 06-39743797 of een mailtje te sturen naar info@leergeldtwenterand.nl.  Intermediairs van Leergeld Twenterand komen dan bij u thuis en gaan met u in gesprek. Samen kijken we dan welke hulp nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.