Tennisclub Vriezenveen legt nieuwe tennistrainers langjarig vast

Afgelopen week tekenden Wietse Post en Brian Bekken beiden een overeenkomst met de tennisclub Vriezenveen. Door langjarig afspraken met de trainers te maken en hen te ondersteunen met hun opleiding zet tennisclub Vriezenveen in op een hoge kwaliteit in het trainingsaanbod. Voorzitter Mark van der Kruk “We willen alle nieuwe leden, waaronder veel nieuwe jeugdleden, goede lessen kunnen aanbieden. Met de nieuwe afspraken met de trainers gaat dit zeker lukken.”

De tennisport zit, mede door Corona, duidelijk in de lift. In de afgelopen periode zijn wederom veel nieuwe leden toegetreden. Het mooie van de tennisport is dat het geschikt is voor alle leeftijden en dat je vrij bent om een bal te slaan als jou dat uit komt. Met in totaal 8 banen voorziet de club voldoende in de vraag van haar leden om vrij te tennissen. Naast de trainers Wietse Post en Brian Bekken heeft tennisclub nog een derde trainer, Ohannes Camakci, die al vele jaren aan de vereniging verbonden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.