OldStars Twenterand in het nieuw gestoken

In augustus 2015 gingen de OldStars Twenterand bij hun start met het walking football een verbintenis aan met de vier Jumbo-vestigingen in Twenterand wat de sportkleding betreft. Die zwart-gele outfit was aan vervanging toe en opnieuw zijn de Jumbo-vestigingen in Westerhaar-Vriezenveensewijk, Vroomshoop, Den Ham en Vriezenveen de kledingsponsor. Op vrijdagmorgen 12 november was het zover en konden de meer dan 30 Old Stars zich in het nieuw hullen.

De aanwezige sponsoren Bertus en Sander Veld werden evenals hun collega’s Fikkert en Rudy Veldkamp hartelijk bedankt voor hun loyale en royale geste. Dat deed Hans Nieboer namens het bestuur van de OldStars Twenterand, dat verder bestaat uit Eduard van der Heiden, Dick Netters en Joop Snippe. Die dankwoorden gingen gepaard met een boeket bloemen en een nieuw vaantje van de Old Stars Twenterand.

De vlag kon letterlijk en figuurlijk in top voor de OldStars Twenterand, die een opmerkelijke groei en bloei beleven en behalve bij het voetbalgebeuren ook een sociale en maatschappelijk functie vervullen in de gemeente Twenterand. De nieuwe vlag werd gehesen door Johan Schoenmaker, die wekelijks als gastheer in de kantine van vv Voorwaarts de kwieke senioren ontvangt. Het bestuur van de Old Stars Twenterand zegde de aanwezige voorzitter Ron Legebeke van vv Voorwaarts dank voor de prima samenwerking de afgelopen jaren.

Linda Slot van leverancier Reclastyle uit Vriezenveen werd ook in de bloemetjes gezet vanwege de goede contacten rondom de levering van de nieuwe sportkleding. Linda ging samen met de wandelvoetballers in de nieuwe outfit “op portret” voor de tribune bij het hoofdveld van vv Voorwaarts op het sportcomplex ’t Twistveen. Daarna was het natuurlijk de hoogste tijd om voor de eerste keer in de gloednieuwe sportkleding dat te doen waar de wandelvoetballers van Old Stars het meest van houden: lekker samen trainen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *