Erelidmaatschap Vrivo voor Agnes Slot-Koppelman

Agnes Slot-Koppelman is benoemd tot erelid van de volleybalvereniging Vrivo. Agnes kwam eind jaren ’60 van de vorige eeuw bij Vrivo en kwam al vrij vlot in het 1e damesteam. En naast het volleyballen ging Agnes bij Vrivo ook al snel aan de slag als vrijwilligster.

Eerst als bestuurslid, later als lid van de redactie van het toenmalige clubblad “Vrivoliteiten”. Rond de eeuwwisseling vormde ze samen met haar voormalige redactieleden Annet Westerhof en Hennie de Koning een aantal jaar het dagelijks bestuur van de vereniging. Penningmeesteres was haar op het lijf geschreven, want ze runde haar eigen administratiekantoor ASK. Dit kantoor werd jarenlang sponsor van één of meer Vrivo-teams. Inmiddels had ze wel haar actieve volleybalcarrière in de seniorencompetitie beëindigd en was ze overgestapt naar de recreanten, waar ze tot voor kort nog actief was. Inmiddels is ze wel gestopt met ASK en het actieve volleybal en geniet ze al een tijdje van haar pensioen. Desondanks blijft ze de penningen bewaken, nu van de gezamenlijke kantinefinanciën van de basketbalvereniging Peatminers en volleybalvereniging Vrivo.

Al met al een verdiend erelidmaatschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *