Gewijzigde sluitingstijd 3 vestigingen Bibliotheek Twenterand

Vanwege de nieuwe coronaregels sluiten onze vestigingen in Westerhaar, Vroomshoop en Den Ham om 17.00 uur hun deuren. Bibliotheek Vriezenveen hanteert haar normale openingstijden en is dus op maandagavond en woensdagavond gewoon geopend tot 20.00 uur. Deze gewijzigde openingstijden gaan per direct in en duren in elk geval tot 19 december 2021.

Mensen die liever niet naar de bibliotheek komen kunnen weer gebruik maken van de afhaalbieb. De medewerkers van de bibliotheek maken graag een leuk, spannend verrassend tasje met boeken voor je klaar! Bel of mail hiervoor naar de bibliotheek en er worden boeken voor je klaargezet. Een afspraak om de boeken op te halen wordt dan meteen gemaakt.

Rondom de feestdagen zijn wij gesloten op:

Vriezenveen: Zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari1 2022

Vroomshoop: Vrijdag 31 december. Week 1 is het Punt en ook de bibliotheek ’s morgens geopend vanaf 9.00 uur.

Den Ham: Vrijdag 31 december.

Westerhaar: Vrijdag 24, maandag 27 en vrijdag 31 december.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.