Jaarvergadering van Vroomshoopse Boys

Op donderdagavond 9 december houden de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys en de gelijknamige supportersvereniging hun gezamenlijke jaarvergadering. Deze vergadering vindt evenals door de aangescherpte coronamaatregelen evenals vorig jaar op digitale wijze plaats. Vanaf 19.30 uur passeren onder leiding van voorzitter Edward Olthof diverse agendapunten de revue. Daarbij is speciale aandacht voor de voortgang van het project van het te bouwen nieuwe clubhuis en de daarmee verbonden financiële acties. Bij de bestuursverkiezing vermeldt de agenda het aftreden van Erik Netters als bestuurslid commerciële zaken. Het hoofdbestuur stelt voor in zijn plaats Gerjan Nieboer te benoemen.

Het eerste elftal van Vroomshoopse Boys komt door de coronamaatregelen pas volgend jaar weer in actie. Boys JO19-1 voetbalde wel en hield titelkansen in de hoofdklasse door de afgetekende 6-2 thuisoverwinning op MVV’29 uit Harbrinkhoek. Vroomshoopse Boys JO17-12 liet er op De Bosrand ook geen gras over groeien en klopte SV Nieuwleusen JO17-1 met dubbele cijfer: 10-0. Het meisjes- en vrouwenvoetbal zit bij Vroomshoopse Boys in de lift. Het Vrouwen 1-team won in Nijverdal met 6-1 van Vrouwen 1 van SVVN. Vroomshoopse Boys MO15-1 speelde thuis verdienstelijk met 0-0 gelijk tegen Hulzense Boys MO15-1.

 trainer Reinier de Jong

Hoofdjeugdtrainer Reinier de Jong en de B-trainer bij de senioren Edward Wassink stoppen aan het eind van het seizoen 2021-2022. De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys zoekt opvolgers om beide talentvolle selecties vanaf het volgende seizoen twee keer per week te trainen en tijdens de wedstrijddagen te coachen. Wat dat laatste betreft gaat het om het tweede elftal, dat momenteel in de eerste klasse uitkomt en om hoofdklasser JO19-1. Meer informatie is daarover te vinden op de website www.vvvroomshoopseboys.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.