Naast Repaircafé nu ook Ruilcafé in de Oale Skoele Vroomshoop

Aanstaande vrijdag 10 december is er tussen 13.00 en 16.00 uur weer een Repaircafé in de Oale Skoele te Vroomshoop. In verband met de Corona maatregelen kan er alleen op afspraak worden  gewerkt.  Je kunt bellen voor een afspraak met café Kremer 0546 643804 

Het Repaircafé in Vroomshoop wordt voor de derde keer georganiseerd en is een enorm succes. Allerhande dingen worden binnen gebracht van een schemerlamp, stofzuigers en radio cd spelers tot motorzagen en heggenscharen. 

Naast het Repaircafé start er vrijdag ook een Ruilcafé . Dit is opgezet door 4 jonge moeders die graag hun baby en kinderkleding willen ruilen. De kinderkleding gaat tot maat 140. Daarnaast komt er ook speelgoed bij te liggen. Mochten er belangstellenden zijn die ook kleding of speelgoed over hebben dan mag dat altijd ingebracht worden. Vaak wordt dit speelgoed weggegooid. Hier kan het nog weer een tweede leven krijgen. de  doelstelling is net als bij het Repaircafé: Alles gratis is en uiteraard mag er een vrije gift gedoneerd  worden. Want… weggooien is toch zonde?

Wij hopen weer op een mooie opkomst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.