Foto-expositie van Cees Schoemaker in bibliotheek Vriezenveen

In bibliotheek Vriezenveen hangen de hele maand december en januari de prachtige foto’s van Cees Schoemaker. Het thema is gebouwen en de veelzijdigheid hiervan. Er zijn foto’s te zien van gebouwen uit verschillende werelddelen. De expositie is te bezichtigen tijdens openingstijden van de bibliotheek.

Bij Cees Schoemaker (1944) geboren te Doorn werd al heel jong zijn talent voor tekenen ontdekt.  Daarom heeft hij een studie gevolgd bij de Kunstacademie Artibus te Utrecht.  In zijn werkzame leven ontdekte hij hoe interessant alles om je heen kan zijn. Om dit vast te leggen had fotografie zijn voorkeur.

Door zelfstudie en het volgen van een cursus Naaktfotografie bij de Academie te Haarlem ontdekte hij de schoonheid van het menselijk lichaam. Daarnaast was hoe en waar de mens zich beweegt voor hem ook een onderwerp om op beeld vast te leggen.                                                                                                                                         

Cees heeft o.a. geëxposeerd in de Kunstgalerie te Utrecht, Rabobank Scherpenzeel, De Twee Marken te Maarn en in Expositiehuis (Middendorpshuis) te Den Ham. Thuis in Vroomshoop heeft Cees een eigen Fotostudio, waarin privé- en algemene opnamen gemaakt kunnen worden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.