Sportlust stelt Job Lamberink (opnieuw) aan als hoofdtrainer

Twee weken geleden werd duidelijk dat de wegen van hoofdtrainer Ruud Bruns en Sportlust over een half jaar na twee seizoenen zullen scheiden.

Sportlust is verheugd te kunnen melden dat met het opnieuw contracteren van Job Lamberink als hoofdtrainer de trainersstaf, naast assistenten Jeroen Alferink en Daan Spoor, voor het seizoen 2022/2023 compleet is.  Job startte, destijds als 26-jarige, in 2018 zijn carrière als hoofdtrainer bij Sportlust waar hij de selectie met succes twee seizoenen onder zijn hoede had. In gesprek met het bestuur gaf Job te kennen dat hij na zijn vertrek naar vv Bruchterveld in de zomer van 2020 met een onvoltooid gevoel is blijven zitten. Deze gedachte was wederzijds en zo was een hernieuwde samenwerking snel beklonken. Bovendien kijkt Sportlust uit naar (hopelijk) een hervatting van de competitie in januari, waarin het onder leiding van Ruud Bruns de ingezette stijgende lijn dit seizoen wil verzilveren met een plek in de subtop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.